De Kracht van Gewoontes!

De armen worden armer. De rijken worden rijker. Ben je het daar mee eens? Of denk jij dat je meer kunt bereiken? Met een beetje hulp.

Droom jij ook wel eens over een zorgeloos leven op een tropisch eiland? Lekker een duik nemen in de zee als het wat te warm wordt. En een goed gesprek (of een boek) om de geest soepel te houden. Geen files. Geen stress. Geen bazen. Geen klachten. Heerlijk!

Er worden iedere maand heel wat Staatsloten gekocht om dit soort dromen uit te laten komen.

Maar wist je dat je veel meer kunt bereiken met het geld dat je nu hebt? Echt! Het kan. Door slim in te kopen. Door je zuur verdiende geld verstandig opzij te zetten. Grip op je geld is de basis voor een geweldige toekomst. Of jou nou naar Bali of naar Beilen wilt: het kan.

Je administratie op orde

Wist je trouwens dat de meeste winnaars van de hoofdprijs in de Staatsloterij (of de Lotto of Postcodeloterij) na een paar jaar weer terug bij af zijn? Zo gewonnen. Zo geronnen. Het is namelijk een zware taak om vermogend te zijn. Je kunt er beter langzaam naar toe groeien, dan plotsklaps multimiljonair worden.

Dus heb je even de tijd om rijk te worden?

Wat is Rijk zijn eigenlijk? Geld maakt niet gelukkig. Toch? Of zou je graag wel wat meer geld willen hebben? Dat bankstel, die auto of die vakantietrip kunnen maken die je zo graag zou willen. Zonder dat het een enorme aanslag maakt op je bankrekening. Dat geeft een goed gevoel. Dat geeft ruimte. Ruimte om je leven in te richten zoals jij dat graag wilt. 

Dat lukt natuurlijk niet in 24 uur. Maar als je vandaag al begint, dan zal je zien dat je over een jaar of drie er heel anders voor staat. En soms kan het zelfs sneller!


happy

 

De kracht van training

Waarom trainen atleten iedere dag? Waarom repeteren acteurs hun stuk wekenlang? Waarom gaan Messi en Ronaldo iedere dag keihard tekeer op het trainingsveld? Omdat ze weten dat in al die trainingen het geheim van hun succes ligt. Michael Jordan (een van de beste basketballers aller tijden) zei ooit: “If you do the work, you get rewarded. There are no shortcuts in life.” En zo is het.

Cadeautjes krijg je van Sinterklaas. Wie denkt snel even rijk te worden van een Staatslot, een cursusje of een tip voor een aandeel op de beurs zal snel een illusie armer zijn. Wie bereid is te leren, het werk te doen, vol te houden en scherp kan blijven zal zichzelf een groot plezier doen.

Wat is Rijkdom?

Wat voor de een Rijkdom is, is voor de ander pure armoede. Er zijn mensen die zich niet voor kunnen stellen dat iemand rond kan komen van een ‘minimumloon’ van €10.000. Per maand. En er zijn mensen die niet zouden weten wat ze met zoveel geld zouden moeten doen. Belangrijk is dus om voor jou te bepalen wat je wensen zijn. Dan kun je kijken wat haalbaar is. En wat je er voor moet doen. En wat je ervoor moet laten.

Om de titel van dit stuk maar eens aan te halen: het geheim zit hem in de gewoontes. In het herhaald uitvoeren van dezelfde acties. In het dagelijkse doen en laten. In de kleine dingen. En in de grote zaken. Het is niet het een of het ander. Het is allebei. Wie sterk genoeg is om zijn gewoontes aan te passen heeft het krachtige geheim van Rijkdom ontdekt. Meer dan dat is het niet. Al moet je natuurlijk nog wel ‘even’ weten waar je op moet letten natuurlijk.

 

werknemers met financiele problemen